Lirik Lagu NDX A.K.A ft Ayu Yuliana – Janur Garing

Posted on

NDX AKA
Judul : Janur Garing
Artist : NDX a.k.a ft Ayu Yuliana
Lirik by : www.musikpedia.site

Jika Lirik salah beritahu kita di komentar
Lorone atiku iki
krungu kabar koe wes oleh ganti..
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo..Rosone atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan..
Tresnoku ora bakal ilang..,
senajan atiku tau kelaran..
Karepku urep bebarengan,
sesandingan tekan bebrayan
-Rap-
Kobong ati iki krungu koe oleh ganti..
Sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
Aku sing iso nompo,
aku iso legowo
ndelok neng ngarep moto
koe rabi ro wong liyo
Mbok mesakno aku,
Mbok melasno aku,
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku..
Kembalilah kepadaku…
-##-
Rosone atiku, remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan..
Tresnoku ora bakal ilang..,
senajan atiku tau kelaran..
Karepku urep bebarengan,
sesandingan tekan bebrayan..

Lorone atiku iki
krungu kabar koe wes oleh ganti..
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba rapopo..

Rosone atiku,
remuk ra karuan
kelingan janjimu naliko gandengan..
Tresnoku ora bakal ilang..,
senajan atiku tau kelaran..
Karepku urep bebarengan,
sesandingan tekan bebrayan..

Tresnoku ora bakal ilang..,
senajan atiku tau kelaran..
Karepku urep bebarengan,
sesandingan tekan bebrayan..

Jika ingin share ulang cantumkan link sumbernya www.musikpedia.site

Kumpulan Lirik Lagu Indonesia Pop, Dangdut Hip-Hop dari Terlawas Sampai terbaru 2017

17 thoughts on “Lirik Lagu NDX A.K.A ft Ayu Yuliana – Janur Garing

  1. ak ssalut sma lgu nya bguz2 bnget,,, :*

    pngen bnget fto breng sma penyanyi NDX A.K.A familia,,, tapi kpan??? 🙁 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.