Lirik Lagu NDX A.K.A ft PJR – Kesandung Masalalu (Parangtritis)

Posted on
NDX AKA
NDX A.K.A
Judul : Kesandung Masalalu (Parangtritis)
Penyanyi : NDX a.k.a ft Pjr
Lirik by : www.musikpedia.site

Jika Lirik salah beritahu kita di komentar
wes lilakno aku kangmas
wes cukup lalekno
tresno iki ora bakal
iso tak baleni dadi siji
aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
nang Parangtritis iki
koe mblenjani janjiopo ora eling
mbiyen koe karo aku
ngukir tresno
sak gedhene langit biru
separo rogo iki
mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tak kenang
nang masalalu

parangtritis ninggal janji
sing dadi seksine tresno
nalikone tok ucapke
sumpah janji tekan mati
siji-sijine mung riko
mboten enten sing liyane
roso loro ati iki
cukup tak rasakke dewe

ngenes batinku loro atiku
mesakno aku… mesakno aku

aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
nang parangtritis iki
koe mblenjani janji

opo ora eling
mbiyen koe karo aku
ngukir tresno
sak gedhene langit biru
separo rogo iki
mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tak kenang
nang masalalu

mantep mlayu kesandung watu
kok yo tego ninggal aku
kowe gandeng priyo brewu
cukup mesem emot nesu
rumangsamu aku kuat
nahan luka paling berat
ati muntap pengen ndupak
bojomu tak gawe wafat

kembalilah sayang
ku ingin duduk di pelaminan
aku dan kamu menjadi kita
jangan sampai ada orang ketiga

aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
nang parangtritis iki
koe mblenjani janji

masalalu kita begitu sangat indahnya
kita ucap janji suci sehidup semati
tapi maafkanlah sayang
ku akhiri cerita kita
kenanglah aku di hatimu
selamanya jadi masalalu

opo ora eling
mbiyen koe karo aku
ngukir tresno
sak gedhene langit biru
separo rogo iki
mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tak kenang
nang masalalu

opo ora eling
mbiyen koe karo aku
ngukir tresno
sak gedhene langit biru

separo rogo iki
mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tak kenang
nang masalalu

yen pancen dalane
aku kudu piye
tanpo loro roso tresno
tak ikhlaske Insya Allah lilo

Jika ingin share ulang cantumkan link sumbernya www.musikpedia.site

 

Kumpulan Lirik Lagu Indonesia Pop, Dangdut Hip-Hop dari Terlawas Sampai terbaru 2017

35 thoughts on “Lirik Lagu NDX A.K.A ft PJR – Kesandung Masalalu (Parangtritis)

  1. NDX AKA FAMILI #biglafyu :-* lagune kuerenn…..! Bahkan lagu" pop sg di nyanyekne artis Indonesia kalah keren karo lagu"ne NDX AKA

Leave a Reply

Your email address will not be published.