Lirik Lagu NDX AKA Ft X-Tecto – Remukan ati

Posted on

NDX AKA

Judul : Remukan Ati
Artist : NDX A.K.A Ft X-Tecto
Lirik by : www.musikpedia.site

Jika Lirik salah beritahu kita di komentar
Dek rungokno jerit tangise ati iki
greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane matiKowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
ngakune loro setiaki kujiwo

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Mas kang mas sapurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amargo kahanane
mas kang mas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuo ku ora ngijinke

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Jika ingin share ulang cantumkan link sumbernya www.musikpedia.site
Lagu NDX A.K.A Ft. X-Tecto – Remukan Ati

Kumpulan Lirik Lagu Indonesia Pop, Dangdut Hip-Hop dari Terlawas Sampai terbaru 2017

46 thoughts on “Lirik Lagu NDX AKA Ft X-Tecto – Remukan ati

Leave a Reply

Your email address will not be published.