Lirik Lagu OM Wawes – Tetep Neng Ati

Posted on
OM Waweas
OM Wawes

Judul : Tetep Neng Ati
Penyanyi : OM Wawes
Album : Single 2017
Genre : Dandgut Koplo
Tahun : 2017

Lirik Lagu OM Wawes – Tetep Neng Ati

Banyu Tibo..seko langit
dadi seksi setyoku mung kanggo kowe

Sing neng atikuuuu…
ra bakal iso ilang..
senadyan kowe nglarani aku…

Sak tenane atiku loro..
nanging gede tresno iki
luweh seko cidro

Janjimuu,,,neng aku..
wes tak rasakke wae
kuwi kabeh mergo kowe

Aku iseh tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku

Senadyan kowe…
ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati, kowe tetep neng ati

hhhuuuuuuuuuu……………….
…..

Aku tansah kelingan
janjimu neng aku… rabakal..
lungo ninggal crito loro..

Tapi nyatane..
kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasanee.. urepku..

Sak tenane atiku loro..
nanging gede tresno iki
luweh seko cidro

Janjimuu,,,neng aku..
wes tak rasakke wae
kuwi kabeh mergo kowe

Aku iseh tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku

Senadyan kowe…
ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati, kowe tetep neng ati

Aku iseh tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku

Senadyan kowe…
ora iso dadi sing tak karepke
nganti mati, kowe tetep neng ati

wuuuu…wooooo…

menyediakan berbagai lagu mp3 dan lirik lagu terupdate setiap harinya

Leave a Reply

Your email address will not be published.