Lirik Lagu Pendhoza – Sabar Keloro Loro

Posted on
Pendhoza - Sabar Keloro Loro
Pendhoza – Sabar Keloro Loro
  • Penyanyi : Pendhoza
  • Judul : Sabar Keloro Loro
  • Genre : Hip-Hop
  • Rilis Mei 2017

Lirik Lagu Pendhoza – Sabar Keloro Loro

Sabar keloro loro
amargo sliramu lungo
raiso tepo sliro
koe lungo ro wong lio

Sabar keloro loro
amargo sliramu lungo
raiso tepo sliro
koe lungo ro wong lio

Opo aku iki
ora sugeh bondo
yen kui alesanmu
aku ikhlas lan nerimo

##RAPP#
Yen kelingan sliramu
marakke sirah ngelu
koe nglungoni aku
pisah marang awakku

Lungo tanpo alesan
gawe aku kelaran
dasare koe payu
opo pancen gampangan

Dalan tresnaku bundet
pikiranku uwes ruwet
mending aku nglalekke
golek tresno sing liane

Yen sambat karo konco
enenge mung kon sabar
atiku dudu boto
sing ra gampang iso ambyar
#RAPP END#

Sabar keloro loro
amargo sliramu lungo
raiso tepo sliro
koe lungo ro wong lio

Opo aku iki
ora sugeh bondo
yen kui alesanmu
aku ikhlas lan nerimo

#RAPP##
Sabar ikhlas nerimo
yowes ora popo
yen pancen kui jodone
yo mesti dibalekno
jane atiku loro
neng ora popo
kabeh iki tak tompo
salahmu tak ngapuro

Roso neng jero dodo
ngampet loro
malah lungo, lungo
karo wong lio

Opo pancen dalane
koe dudu jodoku
duh gusti paringono
dalan padang
mring hambamu
##RAPP ENDD##

Sabar keloro loro
amargo sliramu lungo
raiso tepo sliro
koe lungo ro wong lio

Opo aku iki
ora sugeh bondo
yen kui alesanmu
aku ikhlas lan nerimo

Sabar keloro loro
amargo sliramu lungo
raiso tepo sliro
koe lungo ro wong lio

Opo aku iki
ora sugeh bondo
yen kui alesanmu
aku ikhlas lan nerimo

Opo aku iki
ora sugeh bondo
yen kui alesanmu
aku ikhlas lan nerimo

Pendhoza YK adalah grub musik yang bergenre hip hop dangdut yang berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakartam yups anda benar ini teman sekaligus pesain hip hop No.1 di Yogyakarta yaitu NDX A.K.A

Leave a Reply

Your email address will not be published.