Lirik Lagu Pendhoza ft X Rino Pras – Di Ma’em Teman

Posted on
Pendhoza
Pendhoza

Judul : Di Ma’em Teman
Artist : Pendhoza X Rino Pras
Lirik by : www.musikpedia.site

Jika Lirik salah beritahu kita di komentar

Pancene kowe kui konco tegel
naning ngopo bojoku tok sleding tegel
Pancene kowe kui konco tegel
naning ngopo bojoku tok sleding tegelOra mikir yen aku seneng tenanan
La kok kowe sing kedanan
jur mbok pangan di belakang

Rapp:
Tanpo kondo kowe lungo, malah lungo ro bojoku
he dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
tanpo kondo laro aku nek kowe seneng karo pacarku
dasar lanangan ra mutu isone nggondol bojoku

wedokke yo ora mutu
modal lambe koyo asu
kowe minggat ro koncoku
ngakune karo ibumu
ndilalahe aku ngerti
ning ngarepku moto iki
jebule kowe in the hoi
mbok kiro aku ra ngerti

##~~~##
Pancene kowe kui konco tegel
naning ngopo bojoku tok sleding tegel

Ora mikir yen aku seneng tenanan
La kok kowe sing kedanan
jur mbok pangan di belakang

yowes kabeh iki mugo ono hikmahe
aku orapopo kowe karo koncoku dewe
sing penting aku wes ngolehke opo sing mbok nduwe

He kowe koncoku untalen bekasku kae
mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
senajan urepmu susah melongo ngenes lan ngiris
yowes aku tak golek gantine sing luweh modis
rumaten bekasku kae sing wawukke mambu amis

Pandilakno senajan batin ra trimo
isaku mung misoh tekan jam saiki musuh
sorry… aku wes dudu koncomu mneh
mergo dapuranmu sing gawe aku ro kowe dadi geseh

Pancene kowe kui konco tegel
naning ngopo bojoku tok sleding tegel

Ora mikir yen aku seneng tenanan
La kok kowe sing kedanan
jur mbok pangan di belakang

Pancene kowe kui konco tegel
naning ngopo bojoku tok sleding tegel

Ora mikir yen aku seneng tenanan
La kok kowe sing kedanan
jur mbok pangan di belakang

Pendhoza YK adalah grub musik yang bergenre hip hop dangdut yang berasal dari Imogiri Bantul D.I.Yogyakartam yups anda benar ini teman sekaligus pesain hip hop No.1 di Yogyakarta yaitu NDX A.K.A

6 thoughts on “Lirik Lagu Pendhoza ft X Rino Pras – Di Ma’em Teman

Leave a Reply

Your email address will not be published.